JAST-Works Oy

JAST-Works Oy on vuodesta 2013 asti toiminut hitsaava konepaja, joka tarjoaa joustavaa ja luotettavaa teräsrakenteiden valmistusta. Yritys on erikoistunut tienhoitotuotteiden valmistukseen Snow-Line tuotemerkillä sekä sopimusvalmistukseen teknologiateollisuuden yritysten tarpeisiin. Tuotteemme on räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin. 

 

Me olemme suomalainen hitsaava konepaja, jolla on tuotannossa erittäin osaava ja monipuolinen 10 tuotantotiimi. Tarjoamme erilaisia teräsrakenteita, joiden ainevahvuus on pääsääntöisesti 1-30 mm. Tuotamme monipuolisesti hitsattuja ja koneistettuja rakenteita pintakäsiteltyinä,  sillä meiltä löytyvät hiekkapuhaltamo ja maalaamo omista toimitiloissamme. Omia tuotteitamme ovat Snow-Line tienhoitolaitteiden lisäksi erilaiset  konttirakenteet, kuljettimet ja kuorma-auton lavat. Lisätietoja löydät tuote-välilehdeltä!

 

Toimimme paikallisesti Vaasan seudulla kuin myös valtakunnallisesti tarjoamalla palveluitamme kaikille suomalaisille yrityksille. Toimitilamme sijaitsevat Vikbyn teollisuusalueella, Vaasan moottoritien ja Porin tien risteyksen tuntumassa erinomaisella logistisella sijainnilla. Tervetuloa tutustumaan!

Tuotemerkit

Tuotemerkkimme on Snow-Line lumiauroissa ja reunantäyttölaitteissa.

Jokainen Snow-Line tuote on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön ja ne on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tehdäksemme tuotteet, jotka palvelevat asiakaskuntaamme luotettavasti.

Visio

Snow-Line tuotteiden osalta haluamme tuotteidemme kautta tehdä jokapäiväisen tienhoidon ja tienrakennuksen ammattilaisille työnteon turvallisemmaksi. Teräsrakenteiden ja konttien osalta haluamme tarjota monipuolisia, laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja räätälöityihin asiakastarpeisiin.

Laatu ja ympäristö

 

Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme toimintatapoja ja pystyäksemme trendeissä mukana. Haluamme kehittää tuotteitamme, ammattitaitoamme ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa tarjotaksemme parasta mahdollista laatua huomioiden toimintaympäristön muutokset. Meille kestäväkehitys ja yritysvastuu ovat tärkeitä arvoja, jonka vuoksi otamme toiminnassamme huomioon taloudellisen, sosiaalisen ja yhteiskunnallisen vastuun.

JAST-Worksin toiminta on auditoitu ulkopuolisen, riippumattoman, sertifiointilaitoksen toimesta seuraavien standardien mukaisesti:

  • EN-1090-2 laadunvalvonnan vaatimustenmukaisuustodistus
  • toteutusluokat EXC1 ja EXC2

Todistuksen on sertifioinut ja myöntänyt Inspecta 27.08.2014. Sertifiointi tunnustetun standardin mukaisesti tarkoittaa, että meillä käytössämme on jatkuvan parantamisen metodi.

JAST-Works Oy

  • Ahmantie 5 65520 Helsingby, Mustasaari
  • 0400 562 395
  • tapio.majaharju(at)jast-works.fi